2011. június 22.

Adatvédelmi nyilatkozat

A webhely, személyazonosításra alkalmas adatokat kérhet a felhasználóktól, illetve olyan adatokat, amelyek segítségével felveheti a kapcsolatot a felhasználókkal az adott szolgáltatás biztosítása végett vagy egy kért tranzakció lebonyolítása érdekében. A kért személyes adatok között szerepelhet a személy neve, megszólítása, e-mail címe és telefonszáma, valamint postai címe.

A webhely, bizonyos esetekben rögzítheti a látogatás adatait, például az Internet-kapcsolathoz használt Internet-szolgáltató nevét és az IP-címet, a látogatás dátumát és időpontját, a webhely meglátogatott lapjainak nevét és a webhelyre érkezés közvetlen kiindulási pontjául szolgáló webhely internetes címét. Ezekkel az adatokkal az üzemeltető fokozza a webhely működésének hatékonyságát, elemzi az aktuális trendeket és felügyeli a honlapot.

Hírlevél igénylésekor vagy reklámcélú levelek küldésének engedélyezésekor, az üzemeltető biztosítja, hogy a felhasználó bármikor lemondhassa ezeket a szolgáltatásokat.

Az üzemeltető a weboldalon megadott személyes adatokat, és az automatikusan rögzített látogatási adatokat, a webhely üzemeltetéséhez, látogatási statisztikák készítéséhez, valamint a felhasználók által kért vagy engedélyezett szolgáltatások vagy tranzakciók végrehajtásához használja, azokat másnak nem adja ki, kivéve a jogszabályban előírt eseteket.

Az üzemeltető bizonyos időközönként módosíthatja a jelen nyilatkozatot, ezt a fenti dátum is jelzi. A szolgáltatás további használata az Adatvédelmi nyilatkozat elfogadását jelenti.

 

Sütés, Főzés, Egyszerűen © 2011 Wittmann Orsolya, Minden jog fenntartva  |  Felhasználási feltételek  |  Adatvédelem