2011. június 22.

Felhasználási feltételek

Ez a weboldal különböző forrásokhoz biztosít hozzáférést. Ezek között vannak képek, grafikák, receptek, leírások, letölthető tartalmak és termékinformációk (továbbiakban: Alkotások), melyek mindegyike a Felhasználási feltételek hatálya alá esik.

A közzétett összes Alkotás, Wittmann Orsolya (továbbiakban: Szerző) által készített, és a szerzői jogvédelem hatálya alá esik. Az Alkotásokat, a Szerző írásos engedélye nélkül, más honlapon nem teheti közzé, az ettől eltérő eseteket külön feltüntetjük.

Az Alkotásokat csak saját felelősségére használhatja, alkalmazhatja. A Szerző nem vállal felelősséget semmilyen kellemetlen vagy káros hatásért, haszon elmaradásáért, vagy bármilyen más kárért, melyet az Alkotások rendeltetésszerű vagy nem rendeltetésszerű használata okozott.

Tilos bármiféle módon megszerezni (vagy megkísérelni megszerezni) mindenféle olyan anyagot vagy információt, amely nem szándékosan van elérhetővé téve a honlapon. Nem tölthet fel vírusokat, trójai falovakat, időbombákat, sérült fájlokat és semmiféle ezekhez hasonló olyan fájlt vagy programot, amely kárt okozhat más számítógépének működésében vagy más személy tulajdonában. Nem gyűjthet harmadik személyre vonatkozó információkat.

A weboldal üzemeltetője fenntartja a jogot a Felhasználási feltételek előzetes értesítés nélküli módosítására. A szolgáltatás további használata a Felhasználási feltételek elfogadását jelenti.

 

Sütés, Főzés, Egyszerűen © 2011 Wittmann Orsolya, Minden jog fenntartva  |  Felhasználási feltételek  |  Adatvédelem